Megrendelő – Elektromos mérések

Megrendelését a következő gombra kattintva töltheti ki:

 

A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok, és a hozzá tartozó dokumentációk elkészítése egy igen összetett, és felelősségteljes tevékenység, mely – ha jól van elkészítve -, valódi támasz lehet a munkavégzés során. Ehhez nyújt segítséget ez az adatlap, melyet megküldve részünkre méginkább tökéletesíthető az együttműködés, és cégre szabható a dokumentáció.

Ezek elkészítéséhez kérem hiánytalanul töltse ki a megrendelő adatlapot, miután elolvasta az adatvédelmi tájékoztatónkat!

 


Elkészítési határidő a munka volumenétől függően, egyedi megállapodás alapján.


Az együttműködést csak a telefonon, ill. e-mailben történt ár, és egyéb tartalmi egyeztetés, valamint a megrendelő beérkezése után kezdjük meg, ezért kérem hívjon, hogy pontosíthassunk!

A felülvizsgálat megkezdésére a megrendelés beérkezésének napján kiállított átutalásos számla összegének beérkezése után kerülhet sor. Köszönjük megértését!


GDPR Adatvédelmi nyilatkozat, ill. adatkezelési szerződés a 2011. évi CXII. Törvény alapján:

A megrendelő adatlap megküldésével Megrendelő hozzájárul az itt megadott adatainak Vizsgálatot végző általi szükséges, és elégséges mértékű kezeléséhez, a jelen megrendelés teljesítésének idejére, és tudomásul veszi, hogy az elkészített dokumentációkból Szolgáltató másolatot sem elektronikus, sem nyomtatott formában nem őriz. Szolgáltató és Megrendelő felelősséget vállal az adatkezelés idejére a tudomásukra jutott adatok biztonságos kezeléséért, ám ez nem terjed ki az adatok harmadik fél általi szándékos ellopásának, és engedély nélküli felhasználásának esetére. Az elkészített és átadott dokumentumok őrzéséért, valamint a benne szereplő adatok biztonságos kezeléséért Megrendelő felel. A megrendelés teljesítését követően – a törvényi megőrzési határidőket kivéve – Szolgáltató a részére megadott, kezelt adatokat a dokumentációk elkészítését követő 3 napon belül törli. A dokumentumok elvesztése estén azok pótlására csak újbóli megrendelés és elkészítés útján van lehetőség.


Jelen adatlapban megadott adatok valódiságáért Megrendelő, az elkészített dokumentációk tartalmi megfelelőségéért pedig Szolgáltató felelősséget vállal.


Megrendelő tudomásul veszi, hogy jelen megrendeléstől, annak elküldése után csak írásban lehet elállni legfeljebb egy napon belül.