A HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points: Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pontok rendszere) – a jelenlegi jogszabály szerinti nevén pedig “Önellenőrzési terv” a fogyasztók biztonságát szolgálja az élelmiszerek forgalomba hozatala kapcsán.

Persze csak ha betartják az alapvető élelmiszer-biztonsági előírásokat! – Ehhez nyújtunk mi hozzáértő segítséget.

Mindenek előtt át kell éreznie az élelmiszer-vállalkozónak az élelmiszerek forgalmazásával együtt járó óriási felelősséget, melynek két fő szempontja van:

1: Az általunk forgalomba hozott (készített, vagy eladott) élelmiszer megbetegedést okozhat, ha nem vagyunk tisztában a tárolási, és kezelési szabályokkal

2. A fogyasztók között futótűzként terjed el annak a híre ha hibázunk, és erre könnyen rámehet az egész vállalkozásunk, s vele együtt a megélhetésünk is